vilatranka.com

dijous, de març 10, 2005

La Perola - Xarxa d'intercanvi

En ocasions comptades apareixen bones iniciatives des de la nostra vila, però aquesta vegada sembla que n'ha sortit una de bona. Dissabte 5 de Març es va donar a conèixer públicament una nova entitat vilafranquina anomenada La Perola, aquesta associació vol promoure l'intercanvi entre persones, recuperar el veïnatje de temps anteriors tot combatent contra el consumisme de la societat actual.

Per començar a moure el tema, la setmana vinent es realitzarà la primera activitat d'aquesta associació, un intercanvi de roba obert a tothom. És a dir, si tens alguna peça de roba que no t'agradi, que no utilitzis i te'n vulguis desfer, la pots intercanviar amb alguna altra persona que estigui en les mateixes circumstàncies. A continuació teniu les dades de la trobada:



Intercanvi de roba

Dóna ús a aquella roba que ja no utilitzes tot i estar en bon estat


La recollida de roba es farà el dijous 17 de març de 20 a 23h a La Moderna. Les persones que deixeu roba rebreu un adhesiu que us identificarà com a participants de l'activitat.

El Diumenge 20 de març a partir de les 19h podreu recórrer La Moderna com si estiguéssiu al mercat i endur-vos les peces que més us agradin.

No hi haurà control sobre els participants ni sobre les peces de roba que s'enduguin perquè va en contra dels principis de solidaritat, interrelació i afany de compartir que regeixen l'activitat.

La roba que quedi es donarà a Càritas.


La Moderna c/2 de maig, nº6 Vilafranca del Penedès

La Perola - Xarxa d'intercanvi

Reunions els dll de 20:30h a 22h a l'Ecorxador.

laperola@hotmail.com