vilatranka.com

diumenge, de gener 23, 2005

Crónica de festa amb bons amics ...

Despres de varies setmanes de reclusió ermitanya a dins de casa durant la sortida i entrada de l'any nou ahir vai decidir que ja tocava treure el cap per al vila i veure les novetats que ha portat l'any.

Despres de celebrar l'aniversari del Peke (tb conegut com Muka, per cert felicitats pel teu 2 devant xD) al restaurant Tandem, on la iluminació i la calefacció eren casi nules i sort de l'apat encara estaba comestible, vam decidir a la sortida de treure el cap pel Virus, pro per variar no hi vam trobar lloc, aixo ens va portar a un nou bar que han obert el "Table & Beer", un lloc que us recomano a tots (i aixo que jo no bec), un bar on a la mateixa taula tens el sortidor de cervesa.

Alla ens vam trobar a 3 de la tropa del Cisco, ens vam assentar amb ells i van començar a xerrar de anys passats, en fi semblaven iaios. Van decidir marxar a la Moderna i mentres tant naltrus ens vam quedar, jo esperant a que aquest parell acabes les gerres de suc de cibada k tenien ncara per omplir la gola.

Despres de tencar el bar i xerrar una bona estona amb la propietaria, per cert una noia molt simpatica que prove de madrit, el cisco (no se com s'ho fa) va fer negoci fins i tot. Per cert m'han dit que fan uns "xipirones" de la mort xD. Abans de marxar i acabant de xerrar amb la noia del "T&B" que deia que els veins es queixaben per tot, algo tipic tb de la vila, vai recorda que aquest any hi habien 2 o 3 individuus que complien 25 anyets i la idea va ser que en compte de fer la ruta de 25 bars, 25 quintos que fessin 1 bar i 25 litros, el record esta en 20 per uns alemanys xD.

Vam nar direcció "La Moderna", un nou pub-discoteca om com li volguis dir, que era nou a la vila i en el qual jo no hi habia entrat. La primera impressió va ser molt bona, bon ambient, decoració acceptable i es podia respirar que era lo millor, la música que hi habia ahir no era el meu fort pero per ballar pot passar, tb he de dir que cada dia es un estil diferent una cosa que motiva a tornar-hi anar. Be despres de xerrar amb coneguts i conegudes i acabarnos els mojitos que quedaben, clar eren gratis ¬¬', ens van fotre fora els segurates, una acció un tant estranya pero al sortir vam sapiguer pq, eren les 4 i els "munillus" venien a fer la revisió del gas, en fi el final de la crónica la deixo de la má del Cisco i/o el Warp3r. Amb fotos i tot xD.

Per qui no em conegui soc el Cabans, un tiu que revisant el seu propi post es dona compte de que s'enrollaaa de mala manera.

;)