vilatranka.com

diumenge, de gener 23, 2005

Crónica de festa amb bons amics ...

Despres de varies setmanes de reclusió ermitanya a dins de casa durant la sortida i entrada de l'any nou ahir vai decidir que ja tocava treure el cap per al vila i veure les novetats que ha portat l'any.

Despres de celebrar l'aniversari del Peke (tb conegut com Muka, per cert felicitats pel teu 2 devant xD) al restaurant Tandem, on la iluminació i la calefacció eren casi nules i sort de l'apat encara estaba comestible, vam decidir a la sortida de treure el cap pel Virus, pro per variar no hi vam trobar lloc, aixo ens va portar a un nou bar que han obert el "Table & Beer", un lloc que us recomano a tots (i aixo que jo no bec), un bar on a la mateixa taula tens el sortidor de cervesa.

Alla ens vam trobar a 3 de la tropa del Cisco, ens vam assentar amb ells i van començar a xerrar de anys passats, en fi semblaven iaios. Van decidir marxar a la Moderna i mentres tant naltrus ens vam quedar, jo esperant a que aquest parell acabes les gerres de suc de cibada k tenien ncara per omplir la gola.

Despres de tencar el bar i xerrar una bona estona amb la propietaria, per cert una noia molt simpatica que prove de madrit, el cisco (no se com s'ho fa) va fer negoci fins i tot. Per cert m'han dit que fan uns "xipirones" de la mort xD. Abans de marxar i acabant de xerrar amb la noia del "T&B" que deia que els veins es queixaben per tot, algo tipic tb de la vila, vai recorda que aquest any hi habien 2 o 3 individuus que complien 25 anyets i la idea va ser que en compte de fer la ruta de 25 bars, 25 quintos que fessin 1 bar i 25 litros, el record esta en 20 per uns alemanys xD.

Vam nar direcció "La Moderna", un nou pub-discoteca om com li volguis dir, que era nou a la vila i en el qual jo no hi habia entrat. La primera impressió va ser molt bona, bon ambient, decoració acceptable i es podia respirar que era lo millor, la música que hi habia ahir no era el meu fort pero per ballar pot passar, tb he de dir que cada dia es un estil diferent una cosa que motiva a tornar-hi anar. Be despres de xerrar amb coneguts i conegudes i acabarnos els mojitos que quedaben, clar eren gratis ¬¬', ens van fotre fora els segurates, una acció un tant estranya pero al sortir vam sapiguer pq, eren les 4 i els "munillus" venien a fer la revisió del gas, en fi el final de la crónica la deixo de la má del Cisco i/o el Warp3r. Amb fotos i tot xD.

Per qui no em conegui soc el Cabans, un tiu que revisant el seu propi post es dona compte de que s'enrollaaa de mala manera.

;)

diumenge, de gener 16, 2005

Col·laboradors

Com podeu veure, en un parell de dies vilatranka.com ha passat de tenir un sol integrant a tenir-ne cinc. Hem estat fent una campanya de captació, per una banda de nous talents, i per l’altra de talents més que reconeguts.
Ara seria el moment de presentar-los a tots, però crec que ja són prou grandets com per fer-ho ells mateixos, de fet dos ja ho han fet i molt bé! A veure si la resta també s’animen i ens deixen algunes paraules de les que s’escriuen quan tens alguna estona davant l’ordinador o quan vols expulsar del cap alguna idea que no hi para de donar voltes.
Per matar el tema només voldria desitjar molta sort a tots aquells qui han fet, estan fent ó faran exàmens en els propers dies. Ànims que no és res!

dijous, de gener 13, 2005

14 hores...

Quan vaig crear aquest blog em vaig proposar d’afegir-hi algun post cada dia, és un objectiu complicat d’assolir però aquí estic intentant complir els meus propòsits. Tot i que avui és difícil i no em queden gaires forces per escriure després d’haver treballat un munt d’hores entre fustes i codi html... de fet tenia mig preparada una recomanació cinematogràfica, però s’ha quedat en mig preparada.
De moment aquí us deixo un avanç del post cinematogràfic per si us voleu entretenir mirant alguna cosa més interessant que aquesta web.
www.pithemovie.com

dimecres, de gener 12, 2005

De reformes

De tant en tant, tothom necessita fer algun canvi en el seu entorn, ja siguin petits detalls com afegir un quadre o fer grans reformes canviant tot el mobiliari de lloc intentant col•locar-lo millor. Algunes vegades s’aconsegueix millorar l’ambient i d’altres no, però avui estic content perquè hem pogut assolir els nostres objectius.
Aquesta tarda just entrar per l’oficina he patit un atac de reforma, m’ha vingut la inspiració i ens hem posat a canviar-ho tot de lloc i fer una neteja a fons. El resultat ha estat molt satisfactori, després de fer algunes probes incoherents hem trobat la posició ideal per a cada taula i armari, ara mateix, sembla una oficina de debò, i qui no s’ho cregui que ho vingui a comprovar, hi esteu tots convidats.

dimarts, de gener 11, 2005

Primeres vistes...

És indescriptible la sensació que es viu en veure aparèixer les teulades i cases blanques de Cadaqués enmig de la vall tot baixant la carretera serpentejant. Enrere queda el dia a dia, els problemes de la feina, l’empresa i l’associació. Des d’aquest mateix instant i fins que torni a creuar aquest punt estic segur que no em preocuparé per res més que per gaudir de cada minut, de cada racó, de cada paraula que arribi al meu cap.
D'aquesta manera és possible aconseguir ser feliç, ni que sigui per unes hores, o m'equivoco?

dilluns, de gener 10, 2005

Any nou vilatranka nova

Doncs sí, després de molt de temps sense dir ni fer res de bo d’aquesta web, finalment m’he decidit a endossar-hi un blog d’aquets tan fàcils de fer. Com veureu ahir el vaig inaugurar amb una història molt resumida sobre el viatge a Cadaqués... de fet avui en volia escriure més, és que m’és impossible deixar-ne de parlar, però finalment he pensat que millor us expliqui alguna cosa més que no tingui a veure amb aquell meravellós indret, així que aprofitaré aquest post per saludar a qui el llegeixi i que espero poder tenir continuïtat afegint algunes coses interessants de tant en tant.

diumenge, de gener 09, 2005

Cadaqués i res més



Cadaqués i res més... això és el que hom creu que necessita just tornar de passar un parell de dies per aquells paratges indescriptibles, després de passejar tranquilament per tot el poble, de visitar cap de creus, de descobrir un bar inoblidable, de sopar a nivell de terra, de veure un munt d'estrelles des de cap de creus, de dormir dins la furgoneta, de ser els primers de la península en veure sortir un sol radiant, de visitar les intimitats de Salvador Dalí, i després de molts altres petits moments que hem viscut en aquests dos dies... tan sols que em quedo amb Cadaqués i res més...